Program årsmøte

Frie foredrag

Postere

Kjære kolleger! 

Den lokale komitè ved Kvinneklinikken, Sørlandet Sykehus Kristiansand, har i år gleden av å ønske dere velkomne til NGF`s Årsmøte 2022 i Kristiansand. 

Selve årsmøtet og middagen vil finne sted på nyrenoverte hotel Caledonien. Med en sentrumsbeliggenhet rett ved sjøen, er dette et perfekt utgangspunkt for også å få sett litt av det byen har å tilby av restauranter og kafeer, kvadraturen, Aquarama med spa, etc. Fine turmuligheter i gangavstand langs strandpromenaden og Otra, samt Baneheia med naturskjønne omgivelser. 

Get together vil bli på historiske Haubitz Laave, en forfriskende spasertur på 15 min fra sentrum. Dette festlokalet tjente tidligere som oppbevaringssted for kanoner og skyts under krigen. Laaven ligger på toppen av Odderøya med nydelig utsikt over skjærgården. 

Den lokale komitè planlegger også morgenyoga og joggetur med sjøluft i håret, en god start på dagen for de som ønsker det. Vi gleder oss til å se dere, velkommen til sørlandsperlen Kristiansand! 

Hilsen den lokale komitè, 

Janne Rossen, Mariann Eidet, Ingvild Vistad, Ida McFadzean, Fride Austad, Marte Ween-Velken, Inger Johanne Sirnes, Linda Reme Sagedal og Ane Cecilie Munk